• Antti Liinpää

Mikä BisnesTV on? Se on uusi video- ja podcast-palvelu ja -kanava yrityksille ja yrittäjille

Päivitetty: 21. syys 2019

Yrittäjän ja yrityksen on keskityttävä siihen, missä se on paras. Silloin yritys tuottaa parhaiten lisäarvoa omille asiakkailleen. Tätä varten perustin Suomen BisnesTV:n, uuden yritysten ja yrittäjien viihdyttävän hyötytiedon median.

Tiedotusvälineiden muutos on ollut internetin keksimisen jälkeen melkoinen ja vauhti vain kiihtyy. Esimerkiksi elävän kuvan eli videoiden kerrotaan jo nyt keräävän selvästi eniten silmäpareja kaikesta netin välittämästä sisällöstä ja luku kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Toinen isossa kasvussa oleva mediamuoto on podcastit.


Videoita, kuten muutakin sisältöä, katsellaan ja kuunnellaan älypuhelimesta. Medialaitteesta, joka on aina mukana.

Katso miten Suomen BisnesTV:n vastaava tuottaja Antti Liinpää kertoo sinulle 360-videolla: Mikä BisnesTV on?Nykyään lähes jokaisella yrityksellä on omia mediakanavia, kuten Facebook tai Instagram, joillakin jopa YouTube, mutta laadukkaan sekä kiinnostavan sisällön tuottaminen vie energiaa, aikaa ja resursseja.


Tässä kohdassa BisnesTV astuu kuvaan ja tuottaa laadukasta video- ja podcast-sisältöä asiakkaiden omiin kanaviin. Bonuksena BisnesTV jakaa ja arkistoi sisällöt myös omiin kanaviinsa, kuten YouTubeen, Facebookin ja Apple sekä Google Podcasteihin.

Tarjoamme katselijoille yritysten koukkuja, joilla kiinnostus herää. Kerromme yrityksen tarinaa, jotta asiakkailla olisi helpompaa tehdä valintoja. Esitämme tarjouksia, joita kukaan muu media ei esitä.


Tämä on suomalaisten yrittäjien ja yritysten uusi monimediapalvelu, BisnesTV. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Sama BisnesTV:n esittelyvideo kuin aiemmin, mutta 360-videosta tuotetulla perinteisellä, mutta ei perinteisen näköisellä, videokuvalla leikattuna:Antti Liinpää

BisnesTV:n vastaava tuottaja, yrittäjä vuodesta 199749 katselukertaa0 kommenttia