• Antti Liinpää

Miten BisnesTV:n videota ja podcastia voi käyttää?

Päivitetty: 20. syys 2019

BisnesTV on uusi video- ja podcast-palvelu yrittäjille ja yrityksille. Palvelun asakkaana yritys saa omiin some-kanaviinsa laadukasta ja huomiota herättävää video sekä podcast-sisältöä, joilla voi kertoa omille asiakkaille koukusta, tarinasta ja tarjouksesta.

Median murros on tehnyt jokaisesta ihmisestä, yrittäjästä, yritysjohtajasta ja poliitikosta median. Mutta vain jos sitä haluaa. Useimmat yrittäjät ja yritykset haluvat, sillä onnistunut somemarkkinointi lisää tunnettuutta ja parhaimmillaan kauppaa.


Sisältöä omiin somekanaviin

Yrittäjän ja yrityksen kannalta haaste on se, että laadukkaan somesisällön tuottaminen vie aikaa ja energiaa. Someen käytetty aika on pois tuottavasta työstä.

Toinen haaste on se, että laadukkaan somesisällön ostaminen voi olla kallista. Eikä sen tehosta ole takeita. Löytyisikö näihin ongelmiin ratkaisua?


Laadukas BisnesTV video- ja podcast-palvelu

Juuri näihin em. ongelmiin perustin uuden yrityksille ja yrittäjille suunnatun BisnesTV video- ja podcast-palvelun, jonka tehtävänä on kertoa yrityksen tarinaa kiinnostavasti tämän omissa kanavissa.


Jokaisella yrityksellä on olemassa koukku, jolla erottuu kilpailijoista ja herättää asiakkaan kiinnostuksen. Jokaisella yrityksellä on uniikki tarina kerrottavana. Jokaisella yrityksellä on tarjous, joka kiinnostaa asiakkaita. Jos näin ei olisi, ei yritys olisi olemassa.

Nyt on paras aika olla yritys ja yrittäjä. Voit herättää asiakkaan kiinnostuksen omissa somekanavissasi kertomalla koukkua, tarinaa ja tarjousta kiinnostavalla tavalla. Nämä tarinat poikivat suoraa kauppaa ja parempaa tunnettuutta. Ne ovat sijoituksia tulevaan, sillä monissa somekanavissa, kuten YouTube, kerran tuotettu kiinnostava tarina voi kerätä uusia katseluita vuosien jopa kymmenien vuosien päästä.


Laadukasta sisältöä yrityksen ja yrittäjän omiin kanaviin


BisnesTV tuottaa videoita ja podcasteja, joissa yritykset ja yrittäjät kertovat, miksi ne ovat uniikkeja ja mitä ne voivat asiakailleen tarjota.


Tavoitteena on kuitenkin yrityksen tai yrittäjän asiakkaan näkökulma, sillä se kiinnostaa. Tämä tarkoittaa, että BisnesTV:n sisältöjä suunniteltaessa ensimmäinen ja viimeinen kysymys on, miten tämä video tai podcast hyödyntää, auttaa tai opastaa olemassa olevaa tai potentiaalista asiakasta.


Tärkeimmät levityskanavat ovat yrityksen tai yrittäjän omat kanavat. Niihin kaivataan kipeästi laadukasta sisältöä. Peittoa eli oman viestin tavoittavuutta lisää BisnesTV:n YouTube, Facebook ja blogi, josta potentiaalinen asiakas löytää tuotetun sisällön.


Antti Liinpää

BisnesTV:n vastaava tuottaja, yrittäjä vuodesta 1997

5 katselukertaa0 kommenttia