BISNESTV

BisnesTV kertoo yrittäjien ja yritysten tarinaa, jota muut eivät kerro tai kertovat liian harvoin. BisnesTV koukuttaa katsojat ja kertoo tarinaa, jonka valaisee yritysten ja yrittäjien visioita, missioita ja arvoja. BisnesTV tuottaa uutisia ja tositarinoita asiakkaiden elämää helpottavista innovaatioista, ideoista ja uutuuksista. Sanomien ja tarinoiden kertomiseen BisnesTV käyttää 2010-luvulla ja ennusteen mukaan tulevaisuudessa kahta eniten kulutusta lisäävää mediaa: videoita ja podcasteja. 

Käytämme modernia 360-videota ja äärimmäisen laadukasta podcast-tuotantoa. Näin suomalaisten huippuluokan yritysten, innovaatioiden ja yrittäjien ääni on kuuluvilla ja kuuluu. BisnesTV:n päätoimittajana ja vastaavana tuottajana toimii pitkän linja TV- ja video- äänituotannon moniosaaja Antti Liinpää.

"Minusta video on kaikkein kiehtovin ja parhain tapa kertoa omaa tarinaa niin omassa verkkojulkaisussa kuin sosiaalisessa mediassa. Video kertoo, koukuttaa ja neuvoo. Parhaimmillaan se kertoo yrityksen tarinaa viihdyttävällä tiedolla, joka koukuttaa ja palvelee."

"Podcast eli ääniohjelma on äärimmäisen hieno tapa auttaa ja viihdyttää kuulijaa, joka voi nauttia ohjelmasta auton ratissa, lenkillä, kuntosalilla tai kotisohvassa lepäillen. Näin yritys ja sen tarjoama hyötytieto auttaa asiakkaita kellonajasta ja paikasta riippumatta"

Antti Liinpää, vastaava tuottaja, Suomen BisnesTV

Suomen-BisnesTV-uusi-video--ja-podcast-p

BISNESTV:N ESITTELYVIDEO 360-VIDEONA JA PERINTEISENÄ VIDEONA